Стилен маникюр 2018 година
Забелязали ли сте, че понякога дори и да спазваме всички модни тенденции, както в маникюра , така и в облеклото и аксесоарите, не винаги имаме усещането, че изглеждаме стилно и привлекателно. Може би, идеята не е в това сляпо да следваме последните модни тенденции и да ги копираме, а по-скоро да имаме усет за красиво и естетично. Когато говорим за стил, обикновено имаме предвид, че всеки един от нас се отличава с отлично чувство за вкус, елегантност и индивидуалност във всичко. За да изглеждате стилни, трябва да обърнете внимание не само на тоалета и прическата, а задължително и на маникюра. 
Стилен маникюр 2018 - неразделна част от цялостната ни визия, без които тя губи голяма част от привлекателността си. Как бихте могли да постигнете стилен маникюр? Точно на този въпрос ще се опитаме да отговорим в тази статия.
Стилният маникюр 2018 година е лишен от претенциозност и кич. Основното е комфорта, простотата и поддържането. Това не означава, че маникюра трябва да бъде скучен, напротив креативността, оригиналността и разбира се женствеността са добре дошли.

За да сте стилни през 2018 година, трябва да се стремите да изглеждате естествени във всичко, както в модата, така и в маникюра. Вече споменахме в предишна статия, че актуалната форма на ноктите през следващата година ще бъде овалната и бадемовата, ако заложите на този удобен и практичен маникюр ще изглеждате впечатляващо и стилно. Дължината също дава комфорт, като свободният край на нокът не надвишава няколко милиметра. 


Модерните цветове за стилен маникюр също са естествени и близки до природата. Пастелната палитра ще бъде популярна, особено топлите цветове на бялото, розовото, лилавото и праскова. Сивите и бежови цветове също ще създават стилна и модерна визия на маникюра през 2018 година. През есенно-зимния сезон тъмните тонове, като тъмна маслина, теракот, бордо, бургунди, винени и ягодови нюанси, тъмно синьо, черно ще бъдат предпочитани. 
Класическият маникюр в ярко червен цвят също не трябва да се отхвърля, когато говорим за стилен маникюр през 2018 година. Дамите със силен и страстен характер, могат да използват този невероятен цвят, за да подчертаят своя темперамент. 
Черният цвят винаги остава актуален и предпочитан, когато говорим за стил. Той може да се използва самостоятелно или за създаване на контраст. Да не забравяме и металните покрития - огледално, олово, котешко око, злато, сребро. Те също се вписват във неповторим и актуален маникюр, особено когато се използват като допълнение и акцент на вече избран основен цвят лак.
Едно от най-новите модни новости е така нареченият огледален или метален ефект. Той се постига лесно с помощта на втриване на специална пудра /синтетичен прах/, върху предварително нанесен подходящо избран основен слой лак. През следващата година интерес предизвиква и ефекта хемелеон, той се изразява в преливане на светлината пречупена през различен ъгъл. Мраморния маникюр също ще бъде много стилен и през 2018 година. Различните му вариации от бял мрамор, малахито, тюркоаз и други, изглеждат свежи и оригинални, малки парченца пайети само засилват този ефект.

Фолиото за нокти е идеалното решение за тези от вас, които предпочитат стилен и бърз вариант за невероятният си маникюр. 
Разгледайте и останалите идеи за стилен маникюр през 2018 година. 
Бъдете стилни, модерни и неотразими!
За още полезни, интересни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.
Абонирайте се и за канала ни в You Tube ТУК , за да гледате всеки ден НОВИ видеоклипове с интересни и атрактивни идеи за маникюр.

Прочетете още ...

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР
В тази рубрика ще намерите голямо разнообразие от есенно-зимни идеи за вашият маникюр. Цветовете на есента и зимата са също така разнообразни, по-тъмни и наситени и ще внесат един неповторим индивидуален завършек на вашата визия. Разгледайте ...

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ
В тази рубрика ще намерите прекрасни и професионално изработени снимки на маникюри. Ако търсите качествен маникюр, тук е мястото да проверите. Ако сте маникюрист и искате да популяризирате работата си и да покажете таланта си . свържете се с нас през фейсбук страницата ни /в менюто в дясно/.

ВИДЕО УРОЦИ

ВИДЕО УРОЦИ
Разнообразни и лесни видео идеи за маникюри. Тука ще намерите интересни, лесни и атрактивни видео предложения за маникюри. Разнообразни идеи за къси нокти, официален и стилен маникюр, ежедневен маникюр, маникюри подходящи за къси нокти, квадратни овални и много други. Видео идеите са лесни за изпълнение, тъй като можете нагледно да проследите етапите за създаване на перфектен дизайн на вашите нокти.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
Всичко за вашият красив маникюр. Много полезни съвети от професионалисти. Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, хитринки и тайни за красивият маникюр. Прочетете .....

ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЗА НАЧИНАЕЩИ
Лесни идеи за маникюри, стъпка по стъпка. Ако сте любител и истате да имате красив и неотразим маникюр, това е вашето място. В тази рубрика ще намерите интересни и същевременно лесни идеи за маникюр, които спокойно можете да си направите в къщи.

МОДЕРНО

МОДЕРНО
Актуални и модерни редложения за вашият маникюр. Нови тенденции и атрактивни декорации и рисунки в крак с модата. Разгледайте ...

РИСУВАНИ НОКТИ

РИСУВАНИ НОКТИ
В тази рубрика ще намерите много интересни и атрактивни предложения за рисунки върху вашите нокти. Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим.

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ
В тази рубрика ще научите за техниките за декорация в маникюра. Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр. Декорация с камъчета, ваденки, шаблони, цветя и много други предложения.

ВИДОВЕ МАНИКЮР

ВИДОВЕ МАНИКЮР
Независимо дали харесвате френски маникюр или лунен, дали имате къси нокти или редлочитате да ги оформите в квадратна, овална или остра форма , тук е вашето място...

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА
В тази рубрика ще намери огромно разнообразие от идеи за маникюри систематизирани по цветове. Ще видите , как правилно да съчетавате цветовете, така че да имате стилен и елегантен маникюр. Разгледайте ...