Великолепни идеи за есенен маникюр в синьо
Ако търсите добра маникюристка във вашият град, КЛИКНЕТЕ ТУК 
Една от водещите топ тенденции в маникюра тази есен е дизайн в прелестния син цвят. За разлика от летните маникюри, през този сезон са подходящи по-тъмните и наситени негови нюанси. Според цветната психология синият цвят в тоалета и разбира се маникюра, показва на хората около нас, че сме самоуверени и че сме в добро психическо и физическо състояние, знаем точно какво можем и как да го постигнем. Няма по-силен довод от това да изберете именно този цвят за основен при избора на дизайн за следващият ви маникюр и тъй като есента е пред нас, подбрахме няколко идеи за маникюр които ще ви позволят да направите своя избор. Разгледайте галерията от снимки и ще имате възможността да се насладите на прелестите на синият цвят.


Дамите, които харесват синият лак за нокти имаха възможност през летния сезон да избират между светлите , небесни нюанси на този така прелестен цвят. Сега е момента да заложим на по-тъмни и плътни негови тонове.
Изключително модерен и стилен ефект би се получил, ако използвате лакове с метален отенък или  магнит върху тъмно синя основа за да получите ефекта "котешко око".  Ако пък сте почитател на рисуваните нокти, едно есенно листо ще създаде модерен и стилен вид на ноктите ви. Светлите нюанси на синьото също не са за пренебрегване, подходящо декорирани биха били чудесно решение за есенен маникюр.


За есенно- зимния също така може да използвате и термо лаковете, при които тъмният цвят е син. Този вид лак сменя цвета си при промяна на температурата, по този начин ще имате лесен и атрактивен маникюр в две разцветки. Синьото е много предпочитано и в комбинация с френски или лунен маникюр с акцент на един или два нокътя от декорации с камъчета или рисунка. Ако пък сте почитатели на матовия лак, няма по-подходящ цвят от синия, за да постигнете този ефект. Насладете се на красотата на синият цвят, като разгледате моделите за маникюр в следващите снимки. Не пропускайте и видео урока от които ще научите много атрактивни начини за бърза декорация. 


За още полезни, интересни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.


 
 
 
 

Прочетете още ...

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР
В тази рубрика ще намерите голямо разнообразие от есенно-зимни идеи за вашият маникюр. Цветовете на есента и зимата са също така разнообразни, по-тъмни и наситени и ще внесат един неповторим индивидуален завършек на вашата визия. Разгледайте ...

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ
В тази рубрика ще намерите прекрасни и професионално изработени снимки на маникюри. Ако търсите качествен маникюр, тук е мястото да проверите. Ако сте маникюрист и искате да популяризирате работата си и да покажете таланта си . свържете се с нас през фейсбук страницата ни /в менюто в дясно/.

ВИДЕО УРОЦИ

ВИДЕО УРОЦИ
Разнообразни и лесни видео идеи за маникюри. Тука ще намерите интересни, лесни и атрактивни видео предложения за маникюри. Разнообразни идеи за къси нокти, официален и стилен маникюр, ежедневен маникюр, маникюри подходящи за къси нокти, квадратни овални и много други. Видео идеите са лесни за изпълнение, тъй като можете нагледно да проследите етапите за създаване на перфектен дизайн на вашите нокти.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
Всичко за вашият красив маникюр. Много полезни съвети от професионалисти. Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, хитринки и тайни за красивият маникюр. Прочетете .....

ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЗА НАЧИНАЕЩИ
Лесни идеи за маникюри, стъпка по стъпка. Ако сте любител и истате да имате красив и неотразим маникюр, това е вашето място. В тази рубрика ще намерите интересни и същевременно лесни идеи за маникюр, които спокойно можете да си направите в къщи.

МОДЕРНО

МОДЕРНО
Актуални и модерни редложения за вашият маникюр. Нови тенденции и атрактивни декорации и рисунки в крак с модата. Разгледайте ...

РИСУВАНИ НОКТИ

РИСУВАНИ НОКТИ
В тази рубрика ще намерите много интересни и атрактивни предложения за рисунки върху вашите нокти. Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим.

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ
В тази рубрика ще научите за техниките за декорация в маникюра. Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр. Декорация с камъчета, ваденки, шаблони, цветя и много други предложения.

ВИДОВЕ МАНИКЮР

ВИДОВЕ МАНИКЮР
Независимо дали харесвате френски маникюр или лунен, дали имате къси нокти или редлочитате да ги оформите в квадратна, овална или остра форма , тук е вашето място...

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА
В тази рубрика ще намери огромно разнообразие от идеи за маникюри систематизирани по цветове. Ще видите , как правилно да съчетавате цветовете, така че да имате стилен и елегантен маникюр. Разгледайте ...