Как да съчетаем белият лак за нокти?
Ако търсите добра маникюристка във вашият град, КЛИКНЕТЕ ТУК 
Всяка дама, задължително има в колекцията си от лакове  класическия бял цвят. Независимо дали е пастелен и млечен или перлен, той подхожда на всеки друг цвят. С него се създават прекрасни модели за френски маникюр или лунен. Върху бяла основа се правят невероятни рисунки и пейзажи, а декорациите с камъчета или перли стоят елегантно и изискано. За дамите, които харесват пъстротата на ваденките и стикерите, белият лак е чудесна основа, върху която могат да се закрепят. С него се създава невероятният омбре ефект или ако искате да разнообразите скучния едноцветен маникюр, може просто да лакирате един или два нокътя с бял лак. Вариантите за неговото използване са много, важно е да проявите доза  фантазия.


В галерията от снимки ще видите няколко интересни съчетания с бял цвят лак за нокти, които бихте могли да използвате за различни поводи. Красивите и нежни предложеия в съчетание с бебешко розово и камъчета са чудесно решение за булченски или официален маникюр. Прекрасните рисунки с есенни листа, ще създадат една актуална и модерна визия на ръцете ви, като допълнение към ежедневния тоалет.
Изберете тази идея в съчетание с белия цвят, която най-много подхожда на вашето настроение и стил. Ако любимият модел ви се стори труден за изпълнение в домашни условия, може да го покажете на вашата маникюристка, а тя ще знае как да създаде невероятна приказка върху ноктите ви. 


За още полезни, интересни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.
 
 


  
  

Прочетете още ...

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР
В тази рубрика ще намерите голямо разнообразие от есенно-зимни идеи за вашият маникюр. Цветовете на есента и зимата са също така разнообразни, по-тъмни и наситени и ще внесат един неповторим индивидуален завършек на вашата визия. Разгледайте ...

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ
В тази рубрика ще намерите прекрасни и професионално изработени снимки на маникюри. Ако търсите качествен маникюр, тук е мястото да проверите. Ако сте маникюрист и искате да популяризирате работата си и да покажете таланта си . свържете се с нас през фейсбук страницата ни /в менюто в дясно/.

ВИДЕО УРОЦИ

ВИДЕО УРОЦИ
Разнообразни и лесни видео идеи за маникюри. Тука ще намерите интересни, лесни и атрактивни видео предложения за маникюри. Разнообразни идеи за къси нокти, официален и стилен маникюр, ежедневен маникюр, маникюри подходящи за къси нокти, квадратни овални и много други. Видео идеите са лесни за изпълнение, тъй като можете нагледно да проследите етапите за създаване на перфектен дизайн на вашите нокти.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
Всичко за вашият красив маникюр. Много полезни съвети от професионалисти. Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, хитринки и тайни за красивият маникюр. Прочетете .....

ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЗА НАЧИНАЕЩИ
Лесни идеи за маникюри, стъпка по стъпка. Ако сте любител и истате да имате красив и неотразим маникюр, това е вашето място. В тази рубрика ще намерите интересни и същевременно лесни идеи за маникюр, които спокойно можете да си направите в къщи.

МОДЕРНО

МОДЕРНО
Актуални и модерни редложения за вашият маникюр. Нови тенденции и атрактивни декорации и рисунки в крак с модата. Разгледайте ...

РИСУВАНИ НОКТИ

РИСУВАНИ НОКТИ
В тази рубрика ще намерите много интересни и атрактивни предложения за рисунки върху вашите нокти. Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим.

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ
В тази рубрика ще научите за техниките за декорация в маникюра. Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр. Декорация с камъчета, ваденки, шаблони, цветя и много други предложения.

ВИДОВЕ МАНИКЮР

ВИДОВЕ МАНИКЮР
Независимо дали харесвате френски маникюр или лунен, дали имате къси нокти или редлочитате да ги оформите в квадратна, овална или остра форма , тук е вашето място...

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА
В тази рубрика ще намери огромно разнообразие от идеи за маникюри систематизирани по цветове. Ще видите , как правилно да съчетавате цветовете, така че да имате стилен и елегантен маникюр. Разгледайте ...