Очарование и разкош с идеите за маникюр на Виолета Спасова
Ако търсите добра маникюристка във вашият град, КЛИКНЕТЕ ТУК 
В тази статия ще видите едни очарователни модели за маникюр , сътворени от Виолета Спасова - професионален маникюрист в Салон за красота "Violeta nails - Зои" - гр. София. Тук ще намерите голямо разнообразие от красиви предложения , подходящи както за ежедневния ви стил, така и за по-официален тоалет. Невероятните рисунки на цветя, анимациони герой и сладки плодчета ще създадат едно приятно настроение и ще освежат цялостната ви визия. Модерните цветове, които използва Виолета се съчетават по един естествен и разкошен начин с цялостната картина на дизайна, което прави нейните предложения доста атрактивни и предпочитани. Творческите й умения да пресъздава красота ще ви накарат да пожелаете не един от нейните модели да краси и вашите нокти.


Виолета Спасова ни предлага една чудесна идея  за маникюр, която бихте могли да използвате, ако предстои рождения ден на вашето дете.  Декорациите с анимационни герои винаги са създавали едно приятно настроение изпълнено с много детски спомени. Не подминавайте и нежният френски маникюр, които впечатлява със своя атрактивен дизайн.
Разгледайте предложенията за маникюр на Виолета Спасова и ако моделите са ви харесали и искате да се възползвате от професионалните й умения, може да я потърсите на нейната фейсбук страница - Violeta nails-Зои.


За още полезни, интересни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.
   


Прочетете още ...

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР ЕСЕН/ЗИМА 2017

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР ЕСЕН/ЗИМА 2017
В тази рубрика ще намерите голямо разнообразие от есенно-зимни идеи за вашият маникюр. Цветовете на есента и зимата са също така разнообразни, по-тъмни и наситени и ще внесат един неповторим индивидуален завършек на вашата визия. Разгледайте ...

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ
В тази рубрика ще намерите прекрасни и професионално изработени снимки на маникюри. Ако търсите качествен маникюр, тук е мястото да проверите. Ако сте маникюрист и искате да популяризирате работата си и да покажете таланта си . свържете се с нас през фейсбук страницата ни /в менюто в дясно/.

ВИДЕО УРОЦИ

ВИДЕО УРОЦИ
Разнообразни и лесни видео идеи за маникюри. Тука ще намерите интересни, лесни и атрактивни видео предложения за маникюри. Разнообразни идеи за къси нокти, официален и стилен маникюр, ежедневен маникюр, маникюри подходящи за къси нокти, квадратни овални и много други. Видео идеите са лесни за изпълнение, тъй като можете нагледно да проследите етапите за създаване на перфектен дизайн на вашите нокти.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
Всичко за вашият красив маникюр. Много полезни съвети от професионалисти. Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, хитринки и тайни за красивият маникюр. Прочетете .....

ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЗА НАЧИНАЕЩИ
Лесни идеи за маникюри, стъпка по стъпка. Ако сте любител и истате да имате красив и неотразим маникюр, това е вашето място. В тази рубрика ще намерите интересни и същевременно лесни идеи за маникюр, които спокойно можете да си направите в къщи.

МОДЕРНО

МОДЕРНО
Актуални и модерни редложения за вашият маникюр. Нови тенденции и атрактивни декорации и рисунки в крак с модата. Разгледайте ...

РИСУВАНИ НОКТИ

РИСУВАНИ НОКТИ
В тази рубрика ще намерите много интересни и атрактивни предложения за рисунки върху вашите нокти. Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим.

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ
В тази рубрика ще научите за техниките за декорация в маникюра. Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр. Декорация с камъчета, ваденки, шаблони, цветя и много други предложения.

ВИДОВЕ МАНИКЮР

ВИДОВЕ МАНИКЮР
Независимо дали харесвате френски маникюр или лунен, дали имате къси нокти или редлочитате да ги оформите в квадратна, овална или остра форма , тук е вашето място...

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА
В тази рубрика ще намери огромно разнообразие от идеи за маникюри систематизирани по цветове. Ще видите , как правилно да съчетавате цветовете, така че да имате стилен и елегантен маникюр. Разгледайте ...