Да посрещнем есента с маникюр в бордо
Ако търсите добра маникюристка във вашият град, КЛИКНЕТЕ ТУК 
Червеният цвят  е предпочитан от много дами, като един от много харесваните негови нюанси бордо или бургунди ще остане винаги модерен и актуален. Бордото е изключително подходящ за есенен маникюр, независимо в коя от неговите тоналности предпочитате да го носите. Тъмно бургунди съчетано с изящни камъчета, перли, бижута или лек загатнат брокат би изглеждало чудесно към официалният ви тоалет. Този цвят е един от малкото, които подхожда както на много светла кожа на ръцете , така и на по-тъмна. Идеите за неговото използване и съчетаването му с различни по стил декорации са много. Ако искате например бърз и лесен дизайн, може да нанесете едноцветен лак в цвят бордо и да завършите с топ лак с матиращ ефект, ще получите за минути невероятен матов маникюр. 


Бордо се съчетава изключително сполучливо с бяло  или бебешко розово.  Ако търсите нещо елегантно и стилно, може да комбинирате с телесен цвят и да декорирате с прекрасни цветя в цвят бургунди. Златните и сребърни елементи подхождат изключително много на този нюанс на червеното. Креативен френски маникюр може да постигнете, като нанесете тъмно бордо вместо бялата ивица характерна за този вид и декорирате с камъчета един или два нокътя за акцент. Лунният маникюр в бордо също е много модерно решение, ако този цвят е сред вашите предпочитания.
Разгледайте галерията от снимки и се насладете на невероятните модели за маникюр в бордо, изберете този които най-много подхожда на вашето настроение и стил и бъдете неотразими. 


За още полезни, интересни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.
 
 
 


 
 
 
   
 
 
 
 


Прочетете още ...

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР
В тази рубрика ще намерите голямо разнообразие от есенно-зимни идеи за вашият маникюр. Цветовете на есента и зимата са също така разнообразни, по-тъмни и наситени и ще внесат един неповторим индивидуален завършек на вашата визия. Разгледайте ...

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ
В тази рубрика ще намерите прекрасни и професионално изработени снимки на маникюри. Ако търсите качествен маникюр, тук е мястото да проверите. Ако сте маникюрист и искате да популяризирате работата си и да покажете таланта си . свържете се с нас през фейсбук страницата ни /в менюто в дясно/.

ВИДЕО УРОЦИ

ВИДЕО УРОЦИ
Разнообразни и лесни видео идеи за маникюри. Тука ще намерите интересни, лесни и атрактивни видео предложения за маникюри. Разнообразни идеи за къси нокти, официален и стилен маникюр, ежедневен маникюр, маникюри подходящи за къси нокти, квадратни овални и много други. Видео идеите са лесни за изпълнение, тъй като можете нагледно да проследите етапите за създаване на перфектен дизайн на вашите нокти.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
Всичко за вашият красив маникюр. Много полезни съвети от професионалисти. Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, хитринки и тайни за красивият маникюр. Прочетете .....

ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЗА НАЧИНАЕЩИ
Лесни идеи за маникюри, стъпка по стъпка. Ако сте любител и истате да имате красив и неотразим маникюр, това е вашето място. В тази рубрика ще намерите интересни и същевременно лесни идеи за маникюр, които спокойно можете да си направите в къщи.

МОДЕРНО

МОДЕРНО
Актуални и модерни редложения за вашият маникюр. Нови тенденции и атрактивни декорации и рисунки в крак с модата. Разгледайте ...

РИСУВАНИ НОКТИ

РИСУВАНИ НОКТИ
В тази рубрика ще намерите много интересни и атрактивни предложения за рисунки върху вашите нокти. Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим.

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ
В тази рубрика ще научите за техниките за декорация в маникюра. Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр. Декорация с камъчета, ваденки, шаблони, цветя и много други предложения.

ВИДОВЕ МАНИКЮР

ВИДОВЕ МАНИКЮР
Независимо дали харесвате френски маникюр или лунен, дали имате къси нокти или редлочитате да ги оформите в квадратна, овална или остра форма , тук е вашето място...

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА
В тази рубрика ще намери огромно разнообразие от идеи за маникюри систематизирани по цветове. Ще видите , как правилно да съчетавате цветовете, така че да имате стилен и елегантен маникюр. Разгледайте ...