40 впечатляващи идеи за маникюр от Ирина Караустова
Ако търсите добра маникюристка във вашия град, КЛИКНЕТЕ ТУК 
Дълго време търсихме подходящи думи с които да опишем следващите идеи за маникюр, които ще видите. За да се създадат такива прекрасни модели е необходим огромен професионализъм и творчески талант, които без съмнение притежава в изобилие Ирина Караустова - професионален маникюрист в Салон за красота "Elegante beauty studio"  - гр. Пловдив. Разглеждайки снимките няма как да не поискате абсолютно всеки маникюр да краси и вашите нокти. Всяка идея е наситена с невероятна красота, прецизност и стил. Цветовете са модерни и изключително финно подбрани, така че да създават една идилия. Декорациите и отделните елементи са подбрани с много усет към красивото и стоят подходящо на избраната форма и дължина на нокътя. Френският маникюр така елегантно изпълнен, ще задоволи напълно вкуса на дамите, които харесват стилният и изящен дизайн. 


Моделите за маникюр декорирани с камъчета са перфектно решение за дамите, които търсят официален и стилен вариант, като допълнение към тоалета си.  Модерните и актуални цветове  - бебешко, розово, тюркоаз, синьо и корал в съчетание с нежни цветя, ще поддържат лятното ни настроение въпреки отминаващия сезон.
Разгледайте галерията от снимки и се насладете на една приказна феерия от цветове и професионално изпълнени рисунки и декорации. Ако моделите за маникюр на Ирина Караустова са ви впечатлили и сте от Пловдив или имате път на там, може да я намерите на фейсбук страницата на Салон за красота "Elegante beauty studio"


За още полезни, интересни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 

 


  
 
 
 
 
 
 
 

  

Прочетете още ...

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР
В тази рубрика ще намерите голямо разнообразие от есенно-зимни идеи за вашият маникюр. Цветовете на есента и зимата са също така разнообразни, по-тъмни и наситени и ще внесат един неповторим индивидуален завършек на вашата визия. Разгледайте ...

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ
В тази рубрика ще намерите прекрасни и професионално изработени снимки на маникюри. Ако търсите качествен маникюр, тук е мястото да проверите. Ако сте маникюрист и искате да популяризирате работата си и да покажете таланта си . свържете се с нас през фейсбук страницата ни /в менюто в дясно/.

ВИДЕО УРОЦИ

ВИДЕО УРОЦИ
Разнообразни и лесни видео идеи за маникюри. Тука ще намерите интересни, лесни и атрактивни видео предложения за маникюри. Разнообразни идеи за къси нокти, официален и стилен маникюр, ежедневен маникюр, маникюри подходящи за къси нокти, квадратни овални и много други. Видео идеите са лесни за изпълнение, тъй като можете нагледно да проследите етапите за създаване на перфектен дизайн на вашите нокти.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
Всичко за вашият красив маникюр. Много полезни съвети от професионалисти. Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, хитринки и тайни за красивият маникюр. Прочетете .....

ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЗА НАЧИНАЕЩИ
Лесни идеи за маникюри, стъпка по стъпка. Ако сте любител и истате да имате красив и неотразим маникюр, това е вашето място. В тази рубрика ще намерите интересни и същевременно лесни идеи за маникюр, които спокойно можете да си направите в къщи.

МОДЕРНО

МОДЕРНО
Актуални и модерни редложения за вашият маникюр. Нови тенденции и атрактивни декорации и рисунки в крак с модата. Разгледайте ...

РИСУВАНИ НОКТИ

РИСУВАНИ НОКТИ
В тази рубрика ще намерите много интересни и атрактивни предложения за рисунки върху вашите нокти. Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим.

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ
В тази рубрика ще научите за техниките за декорация в маникюра. Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр. Декорация с камъчета, ваденки, шаблони, цветя и много други предложения.

ВИДОВЕ МАНИКЮР

ВИДОВЕ МАНИКЮР
Независимо дали харесвате френски маникюр или лунен, дали имате къси нокти или редлочитате да ги оформите в квадратна, овална или остра форма , тук е вашето място...

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА
В тази рубрика ще намери огромно разнообразие от идеи за маникюри систематизирани по цветове. Ще видите , как правилно да съчетавате цветовете, така че да имате стилен и елегантен маникюр. Разгледайте ...