Видео уроци: Как да създадем маникюр с техниката Snake skin


Голяма популярност напоследък набира декорацията на маникюр с така наречената техника Snake skin или Змийска кожа. Този маникюр е интересен , поради факта че за неговото изпълнение могат да се използват абсолютно всички цветове и голяма част от тях могат да се комбинират по между си. За направата му се използва метода "мокро в мокро" - върху неизсъхнала основа се нанасят точки или капки от втори цвят, които се оставят да се разтекат, след което може да се довърши по най-различни начини, например с тънки черни линии. Ако искате едноцветна тоналност, използвайте базата за да нанесете капките.


Най-лесният вариант на маникюр Snake skin е да декорирате върху целия нокът. Ако искате по интересен и атрактивен дизайн , съчетайте част от нокътя с различни елементи и фигури, като черти, спирали, полукръгове и други. Използвайки по-светли и наситени цветове, това би бил чудесен избор и за летният ви маникюр.Камъчетата са много подходящи за този вид декорация. Тяхното умерено използване, може да превърне маникюра ви в подходящ и за по-официален повод. Изгледайте следващите видео уроци, за да видите интересни предложения за маникюр Snake skin.
Дамите, които използват гел лак, могат да нанесат капки между предварително нарисуваните очертания и след това да втвърдят в UV или LED лампата.
Изгледайте следващите видео уроци, за да видите няколко различни начина за създаване на този прекрасен ефект на змийска кожа.

За още полезни, интересни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Прочетете още ...

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР ЕСЕН/ЗИМА 2017

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР ЕСЕН/ЗИМА 2017
В тази рубрика ще намерите голямо разнообразие от есенно-зимни идеи за вашият маникюр. Цветовете на есента и зимата са също така разнообразни, по-тъмни и наситени и ще внесат един неповторим индивидуален завършек на вашата визия. Разгледайте ...

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ
В тази рубрика ще намерите прекрасни и професионално изработени снимки на маникюри. Ако търсите качествен маникюр, тук е мястото да проверите. Ако сте маникюрист и искате да популяризирате работата си и да покажете таланта си . свържете се с нас през фейсбук страницата ни /в менюто в дясно/.

ВИДЕО УРОЦИ

ВИДЕО УРОЦИ
Разнообразни и лесни видео идеи за маникюри. Тука ще намерите интересни, лесни и атрактивни видео предложения за маникюри. Разнообразни идеи за къси нокти, официален и стилен маникюр, ежедневен маникюр, маникюри подходящи за къси нокти, квадратни овални и много други. Видео идеите са лесни за изпълнение, тъй като можете нагледно да проследите етапите за създаване на перфектен дизайн на вашите нокти.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
Всичко за вашият красив маникюр. Много полезни съвети от професионалисти. Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, хитринки и тайни за красивият маникюр. Прочетете .....

ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЗА НАЧИНАЕЩИ
Лесни идеи за маникюри, стъпка по стъпка. Ако сте любител и истате да имате красив и неотразим маникюр, това е вашето място. В тази рубрика ще намерите интересни и същевременно лесни идеи за маникюр, които спокойно можете да си направите в къщи.

МОДЕРНО

МОДЕРНО
Актуални и модерни редложения за вашият маникюр. Нови тенденции и атрактивни декорации и рисунки в крак с модата. Разгледайте ...

РИСУВАНИ НОКТИ

РИСУВАНИ НОКТИ
В тази рубрика ще намерите много интересни и атрактивни предложения за рисунки върху вашите нокти. Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим.

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ
В тази рубрика ще научите за техниките за декорация в маникюра. Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр. Декорация с камъчета, ваденки, шаблони, цветя и много други предложения.

ВИДОВЕ МАНИКЮР

ВИДОВЕ МАНИКЮР
Независимо дали харесвате френски маникюр или лунен, дали имате къси нокти или редлочитате да ги оформите в квадратна, овална или остра форма , тук е вашето място...

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА
В тази рубрика ще намери огромно разнообразие от идеи за маникюри систематизирани по цветове. Ще видите , как правилно да съчетавате цветовете, така че да имате стилен и елегантен маникюр. Разгледайте ...