59 идеи в жълто - нестандартно и изящно в маникюра


Символът на жълтият цвят е слънцето, източникът на светлина и топлина, без които живота на земята е невъзможен. Жълтият цвят изпълва с положителна енергия.
Жълтият цвят е топъл и предразполага към положителни емоции и предвид предстоящите пролетни лъчи е добре да помислим за маникюр в този цвят.Жълтото е топъл цвят , затова ако заложите на маникюр в комбинация с черно, червено, зелено, розово, лилаво, синьо дори и оранжево няма да сгрешите.
Жълтият цвят е най-светлият основен цвят, експанзивен е - създава усещане за движение и често доминира пред другите цветове.  Много подходящ е за маникюр, тъй като винаги е следван от окото, а в най-ярките си нюанси може да е по-агресивен дори от червеният цвят.


Жълтият маникюр може без проблем да повдигне духа  и да ви създаде пролетно свежо настроение. Жълтият цвят в маникюра търпи много комбинации от цветове, както и декорации с камъчета, бижута. Много използван е във френският или лунен маникюр. Създава младежки и свеж вид на вашите ръце. 
Много подходящ е за пролетен маникюр поради факта, че жълтият цвят се свързва с радост, щастие и енергия, създава затоплящ ефект и предизвиква бодрост.


Насладете се на този прекрасен пролетен цвят.
ИДЕИ ЗА МАНИКЮР

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР
В тази рубрика ще намерите голямо разнообразие от есенно-зимни идеи за вашият маникюр. Цветовете на есента и зимата са също така разнообразни, по-тъмни и наситени и ще внесат един неповторим индивидуален завършек на вашата визия. Разгледайте ...

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ
В тази рубрика ще намерите прекрасни и професионално изработени снимки на маникюри. Ако търсите качествен маникюр, тук е мястото да проверите. Ако сте маникюрист и искате да популяризирате работата си и да покажете таланта си . свържете се с нас през фейсбук страницата ни /в менюто в дясно/.

ВИДЕО УРОЦИ

ВИДЕО УРОЦИ
Разнообразни и лесни видео идеи за маникюри. Тука ще намерите интересни, лесни и атрактивни видео предложения за маникюри. Разнообразни идеи за къси нокти, официален и стилен маникюр, ежедневен маникюр, маникюри подходящи за къси нокти, квадратни овални и много други. Видео идеите са лесни за изпълнение, тъй като можете нагледно да проследите етапите за създаване на перфектен дизайн на вашите нокти.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
Всичко за вашият красив маникюр. Много полезни съвети от професионалисти. Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, хитринки и тайни за красивият маникюр. Прочетете .....

ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЗА НАЧИНАЕЩИ
Лесни идеи за маникюри, стъпка по стъпка. Ако сте любител и истате да имате красив и неотразим маникюр, това е вашето място. В тази рубрика ще намерите интересни и същевременно лесни идеи за маникюр, които спокойно можете да си направите в къщи.

МОДЕРНО

МОДЕРНО
Актуални и модерни редложения за вашият маникюр. Нови тенденции и атрактивни декорации и рисунки в крак с модата. Разгледайте ...

РИСУВАНИ НОКТИ

РИСУВАНИ НОКТИ
В тази рубрика ще намерите много интересни и атрактивни предложения за рисунки върху вашите нокти. Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим.

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ
В тази рубрика ще научите за техниките за декорация в маникюра. Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр. Декорация с камъчета, ваденки, шаблони, цветя и много други предложения.

ВИДОВЕ МАНИКЮР

ВИДОВЕ МАНИКЮР
Независимо дали харесвате френски маникюр или лунен, дали имате къси нокти или редлочитате да ги оформите в квадратна, овална или остра форма , тук е вашето място...

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА
В тази рубрика ще намери огромно разнообразие от идеи за маникюри систематизирани по цветове. Ще видите , как правилно да съчетавате цветовете, така че да имате стилен и елегантен маникюр. Разгледайте ...