100 идеи за модерен пролетен маникюр - свежест и топлинаТази година през най-красивият сезон, тенденцията в маникюра е къси нокти с естествена дължина и бадемова форма на ноктите със средна дължина.

Тази пролет дизайнерите от цял свят са обявили розовият цвят за основен, така че използвайте всичките му нюанси и комбинации. 
Геометричните форми продължават да са модерни и тази пролет. Предимството при тях е, че се правят лесно и могат да създадат на маникюра стил и елегантност.

Задължително когато говорим за пролет , усещаме дъх на цветя и свежест. Рисунките и декорациите с цветя са задължителен елемент в модерният пролетен маникюр за 2017 г. На пазара се предлагат много водни ваденки с цветя, използвайте ги сега е момента. 

Капките роса върху ноктите, непременно създават пролетно усещане. 

Небесния цвят чудесно допълва ярките тоалети. Той е чудесен заместител на бежовите и телесни нюанси.


Няма как да пропуснем бежовите нюанси. За да не изглежда скучен, може да разнообразите и комбинирате с искрящ лак или да добавите рисунки. Ефекта на счупеното стъкло е модерен и през пролет 2017 г.Матовите нокти също са модерни през пролетта. Ако използвате светли, пастелни тонове и завършите с матов топ лак няма да сгрешите. 
Вижте как да си направите маникюр с водни капки
Предлагам ви , няколко видео идеи за модерен пролетен маникюрНасладете се на пролетните предложения за красив, модерен и стилен маникюр. 

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР
В тази рубрика ще намерите голямо разнообразие от есенно-зимни идеи за вашият маникюр. Цветовете на есента и зимата са също така разнообразни, по-тъмни и наситени и ще внесат един неповторим индивидуален завършек на вашата визия. Разгледайте ...

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ
В тази рубрика ще намерите прекрасни и професионално изработени снимки на маникюри. Ако търсите качествен маникюр, тук е мястото да проверите. Ако сте маникюрист и искате да популяризирате работата си и да покажете таланта си . свържете се с нас през фейсбук страницата ни /в менюто в дясно/.

ВИДЕО УРОЦИ

ВИДЕО УРОЦИ
Разнообразни и лесни видео идеи за маникюри. Тука ще намерите интересни, лесни и атрактивни видео предложения за маникюри. Разнообразни идеи за къси нокти, официален и стилен маникюр, ежедневен маникюр, маникюри подходящи за къси нокти, квадратни овални и много други. Видео идеите са лесни за изпълнение, тъй като можете нагледно да проследите етапите за създаване на перфектен дизайн на вашите нокти.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
Всичко за вашият красив маникюр. Много полезни съвети от професионалисти. Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, хитринки и тайни за красивият маникюр. Прочетете .....

ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЗА НАЧИНАЕЩИ
Лесни идеи за маникюри, стъпка по стъпка. Ако сте любител и истате да имате красив и неотразим маникюр, това е вашето място. В тази рубрика ще намерите интересни и същевременно лесни идеи за маникюр, които спокойно можете да си направите в къщи.

МОДЕРНО

МОДЕРНО
Актуални и модерни редложения за вашият маникюр. Нови тенденции и атрактивни декорации и рисунки в крак с модата. Разгледайте ...

РИСУВАНИ НОКТИ

РИСУВАНИ НОКТИ
В тази рубрика ще намерите много интересни и атрактивни предложения за рисунки върху вашите нокти. Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим.

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ
В тази рубрика ще научите за техниките за декорация в маникюра. Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр. Декорация с камъчета, ваденки, шаблони, цветя и много други предложения.

ВИДОВЕ МАНИКЮР

ВИДОВЕ МАНИКЮР
Независимо дали харесвате френски маникюр или лунен, дали имате къси нокти или редлочитате да ги оформите в квадратна, овална или остра форма , тук е вашето място...

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА
В тази рубрика ще намери огромно разнообразие от идеи за маникюри систематизирани по цветове. Ще видите , как правилно да съчетавате цветовете, така че да имате стилен и елегантен маникюр. Разгледайте ...